"Dansul in reactie cu substanta umana poate crea "aur" " Costin MihaiuClinica de dans

Echipa noastra formata din doctori , specialisti in dans si afectiunile conexe acestuia, va ureaza bine ati venit pe site-ul clinicii de dans ProSwing.

 

Servicii oferite de specialistii nostri :

1. Analiza statusului pacientului, stabilirea diagnosticului, stabilirerea manierei curative, urmarirea acestuia in timpul tratamentului prin dans.

2. Ortopedie. Pentru cei care au din nastere doua picioare stangi, grefam picioare drepte.Inainte insa de a apela la o solutie extrema ca aceasta trebuie sa stiti ca in dans nu e ca in viata. In dans se porneste cu stangul, deci cine are doua picioare stgi va avea de doua mai multe sanse sa inceapa bine.

3. Psihologie. Anxietate, tristetea , stresul, dar mai ales singuratatea si problemele de cuplu, vor fi depasite cu ajutorul dansului

4. ORL. Cei care sufera de hipoacuzie muzicala (nu au ureche muzicala) iar spalaturile nu reprezinta o solutie , oferim proteze siliconice de ureche, cu player MP3 si decodoare de ritm incorporate.

5. Cardiologie. Pentru cei care sufera de aritmie, implantam stimulatoare cardiace care sa le sincronizeze ritmul inimii cu cel al muzicii.

6. Tratament estetic. Va facem sa aratati mai bine prin infrumusetarea dansului dvs.

7. Body Sculpture. SpecialistuL nostru DOCTORU' CIOMU va v-a face sa aratati ca Venus din Milo INDIFERENT DE SEXUL DVS.

La cererea pacientului, contra cost, “Clinica” Pro Swing poate asigura tratament ambulatoriu prin dans la domiciliul clientului .

Sedintele de terapie se pot face in grup , pe perechi sau individual.

Pentru cei mai timizi putem face tratamentul sub anestezie.

 

Directorul clinicii

DOCTORU '

 

  "Este greu sa conduci cavaleriea la atac daca ai impresia
ca arati caraghios pe un cal."Adlai Steveson

 

 

inapoi la  || PENTRU VOI ||

 


  Schimburi de linkuri