"Drumul cel mai scurt catre inima persoanei iubite traverseaza ringul de dans" Costin Mihaiu


Text sub protecţia COPY RO Bucureşti !

Toate materialele de pe acest site au fost înregistrate cu licenţă la organele abilitate!

1. Toate drepturile asupra acestui site (inclusiv sistemul de clasificare, aşezarea în pagină, grafica, TEXTUL) aparţin Clubului de Dans Sportiv Pro Swing Bucureşti. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus integral sau parţial, în scris sau pe orice alt suport şi nu poate fi distribuit liber sau prin vânzare, decât cu permisiunea noastră scrisă. În caz contrar ne rezervăm dreptul de a acţiona în justiţie şi de a cere daune materiale.

2. Este strict interzis să folosiţi sau să contactaţi acest site în scopul distrugerii sau alterării conţinutului acestuia.

3. Utilizatorul accesează site-ul pe riscul propriu. În nici un caz, Clubul de Dans Sportiv Proswing Bucureşti nu va putea fi făcut responsabil pentru daune directe sau indirecte rezultate în urma accesului sau utilizării acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el.

4. Link-urile de pe acest site nu sunt sub controlul Clubului de Dans Sportiv Pro Swing Bucureşti şi acesta nu este responsabil pentru conţinutul, modificările şi updatarile site-urilor aflate în lista noastră de link-uri.

Vă mulţumim!

 

 

inapoi la  ||HOME||